JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Kort fortalt om Sportzor: Vi overholder alle lovgivninger om sikkerhed og returret - der er ingen skjulte gebyrer eller andre grimme overraskelser, og vi prøver at yde den bedst mulige service.
Det bedste du kan gøre hvis du er i tvivl om noget er at ringe, skrive eller besøge os i butikken, vi er her for det samme!
Kontoret og Krebshuset har åbent alle ugens dage fra 9-19, og butikken i Holbæk har åbent 10-18 mandag til lørdag. Vores telefonnummer er 51 900 234 - du kan også maile os (Se under menuen Kontakt os) shop@kelz0r.dk eller chatte med os på Skype på brugeren "Kelz0rdk"

Sportzor er en del af Kelz0r.dk.

Tak fordi du besøger Sportzor!


1. Håndtering af personlige oplysninger - "Persondatapolitik".

Første gang du handler hos Sportzor bliver du oprettet som kunde med et brugernavn og kodeord efter eget valg. Ved oprettelsen udfyldes navn, adresse til levering og et Telefonnummer.

Informationerne bliver gemt hos Sportzor så du ved fremtidige køb kan anvende samme konto og slippe for at udfylde alle informationerne igen. Brugerkontoen har også den smarte funktion at du til enhver tid kan logge ind og se fakturaer/status på ordrer du har placeret.

* Alle private informationer og oplysninger der modtages via websitet eller emails opbevares sikkert og beskyttet.

* Informationer og oplysninger vil aldrig blive vidergivet eller misbrugt.

* Der vil til alle tider bliver gemt en kopi af kundens faktura/informationer hos Sportzor - skulle denne efterspørges af kunden.

* Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger, på noget tidspunkt - betales der med betalingskort foregår det via en certificeret indløser - Sportzor får aldrig adgang til kunders betalingskort direkte.

* Ønsker du at dine informationer bliver slettet eller ændret hos Sportzor er dette til enhver tid muligt. Skriv en mail til hvis det er tilfældet.

2. Køb af varer.

Varer hos Sportzor købes igennem webshoppen eller i butikken. Ved afslutning af bestillingen får du tilsendt en ordre-email/-kvittering, hvori det fremgår hvilke produkter du har bestilt og deres pris. Denne bekræftelse fungerer som garantibevis/ordrekvittering. Det kan anbefales at gemme/printe den ud som en ekstra sikkerhed.

* Der vil i mindst 2 år blive gemt en kopi af kundens faktura/informationer hos Sportzor - skulle denne efterspørges af kunden.

* Skulle der grundet problemer med lager, levering eller trykfejl på siden opstå komplikationer med ordren kan Sportzor eller kunden annullere ordren - er betaling foretaget vil denne naturligvis blive ført tilbage. Dette sker heldigvis sjældent.

* Udsalgsvarer såvel som produkter på tilbud eller med en begrænset salgsperiode sælges kun så længe lager haves.

* Som udgangspunkt er alle varer vi sælger i ny stand med ubrudt emballage. Enkeltkort er som udgangspunkt i standen "Excellent+" eller bedre. I særtilfælde kan varer være nedsat på grund af brugt eller beskadiget stand, og enkeltkort på udsalg har ingen garanti for stand.

3. Priser & Moms.

Sportzor henvender sig primært til det danske marked, derfor er alle priser angivet i Danske Kroner (DKK). Alle priser er inklusive 25% moms.

* Vi sender / sælger gerne til udlandet, Kontakt os hvis du handler fra andre lande end Danmark (Dette gælder også Grønland).

* Leveringsomkostninger og eventuelle gebyrer oplyses inden køb.

4. Betaling.

Betaling for bestilte varer kan ske ved brug af bankoverførsel, kreditkort, EAN-betaling eller PayPal.
Vi tager imod Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og mange andre typer af kreditkort.

Vælges bankbetaling vil vores kontonummer fremstå på fakturaen. Du kan enten overføre fra egen konto til vores, eller besøge en Danske Bank / Post huset og indsætte beløbet direkte. Der er normalt 1 hverdags behandlingstid på bankoverførsler. Skriv ordrenummer eller navn på overførsel så vi kan genkende den.

Sportzor er en del af Kelz0r.dk, og betalinger til os kan fremgå som "Kelz0r.dk" og/eller "Hack’n’Slash" ved MobilePay, PayPal, bankoverførsel og kreditkortbetaling.

5. Levering & Forsendelse.

* Vi tilbyder Flexlevering til kunder som har ønsker om at få efterladt deres pakke et bestemt sted.
Ordningen styres af Post Nord og er kun mulig ved "Pakke med omdeling" eller ved fri fragt ved køb over 975,- DKK
Notér i vores kommentarfelt ved bestilling hvor pakken ønskes efterladt af Post Nord
Som det fremgår af Post Nords regler så er alle Flexleveringer på kundens ansvar!


* Vi bestræber os på at få afsendt alle ordrer inden for 1-10 dage efter modtaget betaling, de fleste bestillinger leveres inden for 1-2 hverdage!
Ordrer kan have længere leveringstid, dette kan skyldes at vi ikke lagerfører 100% af vores sortiment, hvilket muligør vores lave priser og store udvalg!
Vi har et stort lager - konceptet på Sportzor er således, dog, at vi har ingen lagerstatus har, og derfor ikke kan garantere at alle produkter kan leveres (Det sker dog kun sjældent at vi ikke kan levere!) Netop derfor kan vi tilbyde de gode priser og det store udvalg!

- Kontakt os hvis der er spørgsmål til leveringstiden på konkrete varer.

* Afhentning af ordrer foregår i butikken i Holbæk.

* Post Nords leveringstider gør sig gældende.

* Hos Sportzor kan du vælge om din ordre skal afsendes som brev eller pakke (eller Erhvervspakke);

--- Vælges pakke er forsendelsen forsikret op til 5000,- kroner hos Post Nord - anbefales ved større køb.
--- Vælges brev er forsendelsen ikke forsikret, dog er det yderst sjældent at en forsendelse ikke når frem - anbefales ved mindre køb.

--- (Skulle et brev mod forventning blive væk er vi dog altid til at tale med, de få gange det er sket har vi forsøgt at hjælpe kunden så godt vi kunne.) (Dette er ikke lovpligtigt men gjort som en service for kunden).

* Kontakt os venligst hvis en ordre ønskes leveret hurtigere eller på anden måde.

* Ekstra forsikring på ordrer kan nemt arrangeres, igen henviser vi til Post Nords priser.

6. Fortrydelsesret (Returret).

Som køber hos Sportzor har du fortrydelsesret. Denne ret er obligatorisk når du handler på internettet.

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt at fortryde køb, skulle der alligevel opstå tvivl kan du altid kontakte os.

Ønsker du at fortryde et køb hos Sportzor skal du blot sende varen retur inden for de 14 dage og meget gerne med en beskrivelse af problemet eller årsag til returneringen. Husk altid at gemme kvittering for afsendelsen. Vil du have hjælp eller yderligere informationer så kontakt os venligst.

* Der er til enhver tid 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget varen.

* Hvis den 14. dag falder på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. eller 31. december, så udløber de 14 dage på den efterfølgende hverdag.

* Returretten er kun gældende såfremt varen returneres i samme stand og mængde som den blev modtaget i. Salgsværdien af varen må ikke forringes og produktet skal være ubrugt.

* Husk at pakke forsendelsen forsvarligt ind ved returnering! Skulle der ske skade ved tilbagesendelsen mister du din fortrydelsesret.

* Så snart vi har modtaget varerne retur, tilbagefører vi betalingen for disse til kundens bankkonto. Kunden hæfter selv for porto.

Info

Fri fragt ved 975,- DKK

Generelle Fragtpriser:
Breve fra 10,- kroner
Pakker fra 39,- kroner

Krebshuset (Sorø):
Åbent alle ugens dage 9-19

Butikken (Holbæk):
Åbent man-lør: 10-18

Kortspilsdag: Ons 12-20